Ресторан

Мени

Настани

Мотел

Ресторан

Мени

Настани

Мотел

Ресторан со вкусна храна

Ресторан со прекрасна храна каде ќе се чуствувате беспрекорно и ќе уживате во еден од најсовремените ресторани во Тиквешкиот регион. Извонренден квалитет и место кое ќе ви остават трајни спомени.

Мотел со пријајатен амбиент

Мотел со неверојатен амбиент каде што ќе можите да помините незаборавно и да уживате во прекрасните погледи кој ги нуди овај ресторан.

home-img

Ресторан

home-img

Мени

home-img

Мотел

home-img

Настани

reservation-btn